Historier

DSC_0170Mine skulpturer er vel nærmest et forsøg på at fortælle historier. Jeg har aldrig bildt mig ind, at de er altfavnende eller udtømmende sandheder. Ved at benytte en kunstnerisk vinkel i mine formuleringer, har jeg mulighed for uden betænkeligheder at bevæge mig rundt om et hvilket som helst emne, på helt egne præmisser. Måske har jeg oven i købet pligt til det, når jeg vælger at udstille offentligt.

Genkendeligt billede

DSC00021På trods af denne totale frihed, skal skulpturen virke troværdig.Uanset skulpturens udformning skal beskueren helst føle eller overbevises om, at det er et mere eller mindre genkendeligt billede på et eller andet virkeligt eksisterende objekt eller problem.Hvis det lykkes, tror jeg, at det er udtryk for ærligheden i mit arbejde.

Gode oplevelser

DSC_0173Det er gennem den definering af ærlighed, at mit arbejde med skulpturerne skal stå sin prøve. Mine skulpturer er jo ikke lavet på et videnskabeligt grundlag. De er meningstilkendegivelser, som ikke giver konkrete svar og anvisninger. Som tilskuer har man lov til at sige fra, men jeg har mest oplevet publikum interesseret, nysgerrig og undrende. Det er morsomt og dejligt og giver mig gode oplevelser.

Flere tanker til udskrivning